Hirdetés

Gamescom 2018 - jövőre csúszik a Biomutant

|

Eredetileg idén szerették volna megjelentetni, de kell még idő.

Hirdetés

Amíg arra vártunk, hogy a THQ Nordic elárulja, mikor számíthatunk pontosan a 2018-ra tervezett játékra, újabb felvételeket láthatunk a Biomutant játékmenetéből, most viszont megkaptuk a kívánt információt.

Hirdetés

A kiadó a játék Twitterén adott hírt arról, hogy a Biomutant már nem fog megérkezni idén, egészen 2019 nyaráig kell várnunk rá. Ennél többet nem árult el, így azt sem tudjuk, hogy mi az oka a csúszásnak. 

Persze benne volt a pakliban, hogy eltolják az ambiciózus játék megjelenését, de arra nem számítottunk, hogy ennyivel. Mindazonáltal azok alapján, amit eddig láttunk a Biomutantból bármennyi időt szívesen megadunk a fejlesztőknek, hogy kiaknázhassák a benne rejlő lehetőségeket. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)