Hirdetés

Gamescom 2018 - a Blizzard változtat a BlizzConon, már ma indul a hype időszak

|

Saralyn Smith a Blizzard színpadán elmondta, hogy a showt idén 6 hétnyi új tartalom előzi meg.

Hirdetés

Smith szerint a Blizzard már nem egy hétvégi buliként tekint a BlizzConra, hanem egy szezonális showként. Idén 6 hét előzetes hergelésre számíthatunk, ami már ma elindul egy Best of BlizzCon szériával.

Hirdetés

A négy részes sorozat a BlizzCon legnagyobb pillanatait fogja bemutatni a közösségi ünnepléstől az e-sportig mindenre kitérve.

Ezt egy stream követi szeptember 12-én, ami leginkább az idei virtuális belépő extráit fogja bemutatni a kézzelfogható goody bag tartalmai mellett. Szeptember 12-től október 30-ig a virtuális belépővel rendelkezők új kis videókat kapnak majd, melyek bemutatják a Blizzard közösségének legérdekesebb részeit.

Természetesen a virtuális jegyhez lesz rengeteg játékbeli extra is, kezdve egy Overwatch legendary kinézettel, amit szintén szeptemberben láthatunk majd.

Október 25-től október 30-ig pörögnek az e-sport közvetítések is, melyek során láthatjuk a World of Warcraft, Heroes of the Storm, és StarCraft II válogató meccseket is.

A BlizzCon 2018 november 2-án és 3-án lesz. Érdemes lesz követni minden pillanatát, mi is beszámolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)