Hirdetés

Gamescom 2018 - VR-játék készül a Creed film alapján

|

A Survious nevű fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jön a Creed: Rise to Glory, amelyben maga Rocky Balboa fog minket edzeni a virtuális valóságban.

Hirdetés

November 29-én kerül a hazai mozikba a Creed II, amelyben a Rocky Balboa (Sylvester Stallone) által edzett Adonis Creed (Michael B. Jordan) nem mással fog összecsapni, mint Ivan Drago (Dolph Lundgren) fiával, Viktorral. De nem ez az egyetlen sztori, amivel gazdagodik a széria. 

Hirdetés

A Survios stúdió készíti a Rocky-univerzumot bővítő PSVR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra szánt játékot, a Creed: Rise to Glory-t, amelyben a feltörekvő bokszoló, Adonis Creed bőrébe bújhatunk és válhatunk a legjobbakká.

A karriermód mellett helyet kap benne egy Freeplay mód is, amiben sztori nélkül, szabadon oszthatunk ki egy-két pofont. Ha nem vagyunk megelégedve a képességeinkkel, akkor a Tranining módban gyakorolhatunk Rocky Balboa segítségével (mellesleg a trailer elejei "Rated T for Teen" úgy hangzik, mintha ő mondta volna). 

A Creed: Rise to Glory szeptember 25-én jelenik meg, akik pedig előrendelik, kapnak egy exkluzív PS4-témát és egy avatar packot is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)