Hirdetés

Gamescom 2018 - új Cyberpunk 2077 képeket nézhetünk

|

Miközben a GameStar helyszíni különítménye a Cyberpunk 2077 demóját csodálhatja, nekünk egyelőre be kell érnünk pár vadonatúj látnivalóval.

Hirdetés

Minél többet hallunk a The Witcher 3: Wild Huntot megteremtő CD Projekt RED következő nagyszabású projektjéről, annál bizakodóbbak vagyunk vele kapcsolatban. Nemrég derült ki, hogy rengeteg súlyos döntést kell majd meghoznunk a Cyberpunk 2077 története során, így míg arra várunk, hogy ezt a gyakorlatba ültetve is láthassuk, pár hangulatos képkockával vigasztalódhatunk. 

Hirdetés

Csirke és Kaci éppen a fejlesztők vendégszeretetét élvezik (kaptak szobrot és cidert is, a CDPR a legjobb fej csapat) és minden bizonnyal tátott szájjal nézik a Cyberpunk 2077 demóját, de azok sem maradnak üres kézzel, akik nem tudtak kilátogatni az expóra, hiszen a játék Twitter oldala aktivizálta magát és megosztott négy új screenshotot: 

Ezzel talán kibírjuk a következő ízelítőig. A megjelenésig már képtelenség lenne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)