Hirdetés

Gamescom 2018 - ősszel érkezik a fémdobozos Dark Souls Trilogy

|

A Bandai Namco bejelentett egy minden jóval megpakolt csomagot, ami tartalmazza a sorozat mindhárom epizódját.

Hirdetés

Olyan világban élünk végre, ahol egy konzolgenerációban minden Dark Souls játék játszható, úgyhogy eljött az ideje egy gyűjtemény kiadásának.

Hirdetés

Aki eddig még valamilyen oknál fogva nem próbálta ki a sorozat egyik darabját sem, annak remek választás lehet a most leleplezett Dark Souls Trilogy. Ebben a kiadásban ugyanis benne lesz a Dark Souls Remastered, a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, illetve a Dark Souls 3: The Fire Fades Edition is.

A különleges csomag PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 19-én, az ára pedig 79,99 dollár, itthon kb. 25 ezer forint lesz. A Dark Souls Trilogy ráadásul fémdobozban jelenik meg, ám ez a változat csak limitált számban lesz kapható, tehát érdemes sietni a rendeléssel, ha bezsebelnétek egyet.

Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)