Hirdetés

Gamescom 2018 - jött egy kis Desperados III gameplay is

|

A bejelentő trailer mellett a Shadow Tactics fejlesztőcsapata azt is megmutatta, hogy milyen lesz a vadnyugati Commandos játékmenete.

Hirdetés

A THQ Nordic szerezte meg korábban a Desperados széria jogait, és nem azért tette, hogy a fiókban porosodjon az IP: ma jelentették be, hogy készül egy új Desperados játék, méghozzá egy meglehetősen tehetséges csapat, a Mimimi Productions fejlesztésében. 

Hirdetés

Shadow Tactics: Blades of the Shogun stúdiója elkalauzol minket a vadnyugatra a korábbi Desperados játékok szellemiségét folytatva. Egy John Cooper nevű pisztolyhőssel és az általa vezetett bandával vadászhatjuk le a karakter ellenfeleit. A Desperados: Wanted Dead or Alive által inspirált felülnézetes játékban természetesen a valós idejű taktikai harcrendszert kapjuk meg, ennek hála minden egyes küldetést többfajta megközelítéssel teljesíthetünk. 

A Desperados III várhatóan 2019-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)