Hirdetés

Gamescom 2018 - kiderült, hogy mikor jön a Devil May Cry 5

|

A Capcom a gamescomra időzítette a Devil May Cry 5 megjelenési dátumának bejelentését. Nincs túl közel Nero démoni kalandja, de nagyon messze sem.

Hirdetés

Csak pár órája láthattuk a Devil May Cry 5 játékmenetét, tizenöt percen keresztül nézhettük, hogy mit tud majd a franchise következő felvonása nyújtani. A Capcom még az adósunk volt egy fontos részlettel: a megjelenési dátummal. 

Hirdetés

A kiadó most már ezt a feladatot is kipipálhatja, ugyanis az Inside Xbox livestream keretén belül megtudtuk, hogy a Devil May Cry 5 2019. március 8-án fog megjelenni, mindhárom platformon (PC, PlayStation 4, Xbox One) egyszerre. A dátumot beharangozó gameplay trailert se hagyjátok ki, hiszen Nero változatos módon és a kellő mértékű vehemenciával aprítja benne az ellenfeleket. 

A Devil May Cry 5 tehát 2019. március 8-án jön, karikázzátok be a naptárban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)