Hirdetés

Gamescom 2018 - dupla trailert kapott a Fallout 76

|

A Fallout 76 egyik kedvcsinálójában az új amerikai álmot ismerhetjük meg, a másikban pedig a bázisépítési rendszert mutatják be játékosan.

Hirdetés

Ha még nem láttátok a Fallout 76 legutóbbi aranyos oktatóvideóját, amiben a multi működését ismertetik, akkor érdemes pótolni, majd visszajönni, mert befutottak a játék új előzetesei.

Hirdetés

A legelső videó a Bethesdától megszokott rajzos móka, amiben kedvenc figuránk prezentálja az új amerikai álmot, a posztapokalipszis utánit, ami egészen szürreálisnak tűnik. 

Emellett a kiadó elnöke, Pete Hines egy videóban mutatja be a C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform) sajátosságait, amely a Fallout 76 bázisépítését takarja. Hines szerint akik ismerik a Fallout 4 megoldását, azok érteni fogják a C.A.M.P. lényegét, de a többieknek se lesz nehéz beletanulni, noha a fejlesztő szerint ez teljesen opcionális.

A Fallout 76 bétája várhatóan októberben rajtol el, míg a játék megjelenése november 14-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)