Hirdetés

Gamescom 2018 - új kedvcsináló érkezett az Insurgency: Sandstormhoz

|

Nem túl hosszú a videó, de elég sok jelenetet láthatunk a játékból, így megéri belenézni.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik az Insurgency: Sandstorm, ami látványos összecsapásokat, izgalmas meccseket, illetve realisztikusan működő fegyvereket ígér. Most pedig azt is megnézhetjük, milyen lesz ez az egész a gyakorlatban.

Hirdetés

A játék kiadója, a Focus Home Interactive közzétett egy új kedvcsinálót a játékhoz a gamescom 2018 alkalmából, így ismét megnézhetjük, milyen lesz egymást szitává lőni az Insurgency: Sandstormban.

A fejlesztők még azt is hozzátették, hogy a játékosok visszajelzései alapján sokat csiszoltak, illetve optimalizáltak a játékmeneten, így remélhetőleg egy szórakoztató alkotást kapunk majd ősszel.

Az Insurgency: Sandstorm megjelenés szeptember 18-án várható PC-re, valamikor 2019-ben pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)