Hirdetés

Gamescom 2018 - a sztoriról mesél a LEGO DC Super-Villains új trailere

|

Nem annyiból fog állni a LEGO DC Super-Villains története, hogy összeeresztenek pár rosszfiút. Vagy legalábbis nem csak annyiból.

Hirdetés

A Warner Bros. minden eseményt megragad, hogy meghozza a kedvet a következő LEGO játékához, amelyben ezúttal nem a jók, hanem a rosszak kapják a főszerepet, köztük Harley Quinn, Joker, Madárijesztő és a Reverse-Flash. 

Hirdetés

A Comic-Conos trailer után a kiadó nem hagyhatta ki a gamescomban rejlő potenciált sem, így meglepett minket a LEGO DC Super-Villains legújabb videójával, amelyből többet is megismerhetünk a történetről. Végre bővebben is választ kaphatunk arra, hogy miért a DC gonoszai kerülnek a középpontba és mi a célja az ördögi Darkseidnak. 

A LEGO DC Super-Villains október 16-én kerül fel a boltok polcaira és minden főbb platformra (beleértve a Switchet is) beszerezhetjük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)