Hirdetés

Gamescom 2018 - érkeznek a Solo témájú asztalok a Pinball FX3-hoz

|

A hazai flipperjátékhoz hamarosan újabb három Star Wars témájú asztal érkezik.

Hirdetés

Az új asztalokat a Solo: Egy Star Wars-történet inspritálta, de nem csak a filmből merítettek ötletet a fejlesztők az egyik asztal elkészítéséhez.

Hirdetés

A Solo csomag szeptember 12-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és mobil eszközökre. Egyelőre Switch verzióról nem esett szó.

A Star Wars Pinball: Solo asztalon a Kessel Futam izgalmait élhetjük át és kideríthetjük, hogy mi is képesek vagyunk-e megtenni az utat 12 parszek alatt. Ahogyan a nevéből következtethetünk, a Star Wars Pinball: Battle of Mimban pályán a Birodalom oldalán állva kell győzelmet aratnunk a bolygó lakosai felett, az asztalról természetesen a "bestia" sem maradhatott le.

A csomagban harmadikként a Star Wars Pinball: Calrissian Chronicles kapott helyet, ami Lando életét mutatja be, de nem csak a filmek szemszögéből. A csempész megjelent a Star Wars Rebels sorozatban, illetve egy Marvel képregényt is szenteltek neki, így ezekből az alkotásokból is merítettek ötlet a Pinball FX3 fejlesztői az asztal elkészítéséhez.

A csomag a Zen Studiostól megszokott minőségben készül, ha az eddigi alkotásaikat szerettétek, ezt is fogjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)