Hirdetés

Gamescom 2018 - 7 felújított játékkal jön a The Settlers History Collection

|

A sorozat a 25 évfordulóját ünnepli, minek örömére modernizálva játszhatunk újra hét játékot - vagy akár csak párat közülük.

Hirdetés

1993-ban jelent meg az első The Settlers játék, a sorozatot azóta is a Blue Byte gondozza több-kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Akinek kedves emlékei kötődnek az elmúlt két és fél évtizedben megjelent hét részhez, november 15-étől megvásárolhatja őket a The Settlers History Collection részeként egyben, vagy egyesével külön-külön. A csomag a The Settlers, a The Settlers II: Veni Vidi, Vici, a The Settlers III, a The Settlers IV, a The Settlers: Heritage of Kings, a The Settlers: Rise of an Empire, illetve a The Settlers 7 játékok modernizált kiadását tartalmazza. A Ubisoft egyelőre nem részletezte, pontosan mi javul, mi változik, de a minimum, hogy mind futni fog mairendszereken. Az alábbi videó végén mintha egy új részt tease-elnének.

Játszottatok a játékokkal? Melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)