Hirdetés

Gamescom 2018 - két sztorimódot kap a Soulcalibur VI

|

A Bandai Namco Tirán kívül még a játék második sztorimódját is leleplezte.

Hirdetés

Rengeteg Soulcalibur VI-os újdonsággal készült a gamescomra a Bandai Namco. Azt sejtettük, hogy legalább egy új karaktert bemutatnak, de még kellemesebb meglepetés, hogy kaptunk ízelítőt a Libra of Soul című történetből is.

Hirdetés

Az újonnan bemutatott harcos, Tira előrendelői bónusz lesz, de DLC-karakterként, illetve a Season Pass részeként is hozzá lehet adni a felhozatalhoz. A lányt és Eiserne Drossel nevű fegyverét természetesen mozgásban is láthatjuk, ahogy sajátos Dance of Death stílusában mérkőzik meg ellenfeleivel.

A Libra of Souls pedig a második sztorimód lesz a már korábban bemutatott Chronicle of Souls történet mellett. Ebben saját magunk által szerkesztett harcossal vághatunk bele a kalandokba - rengeteg variáns alapján állíthatjuk össze főhősünket, így biztosan mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat. Ehhez is érkezett egy trailer, alább láthatjátok:

A Soulcalibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)