Hirdetés

Gamescom 2018 - a világról mesél a Starlink: Battle for Atlas trailer

|

Csodálatos tájakat fedezhetünk majd fel a játékban.

Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas látványos gameplay trailerében  rengeteg újdonságot láthatunk, és arról, hogy tudjuk is, mi történik a képernyőn, Dr. Kharl Zeon karakterének narrációja gondoskodik.

Hirdetés

A játékban Atlas csodáit fedezhetjük fel, és összesen hét különböző, hatalmas, nyitott világot járhatunk majd be. Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni, és ilyen látványvilág mellett az sem lenne meglepő, ha megfeledkeznénk magáról a történetről - amely szerint egyébként a Forgotten Legionnal csapunk össze Atlas védelme érdekében. Nézzétek meg a videót alább:

A Starlink: Battle for Atlas október 16-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)