Hirdetés

Gamescom 2018 - hordamódot hoz a State of Decay 2-be a Daybreak Pack

|

Vadonatúj játékmóddal bővül az Undead Labs zombis alkotása, amelyben ezúttal katonákat fogunk irányítani.

Hirdetés

Sok játékos tetszését elnyerte az idén tavasszal megjelent State of Decay 2, amelyben sok apróságra oda kellett figyelnünk, miközben a túlélésünkért küzdöttünk. A következő kiegészítő új tartalmainak leginkább a harc lesz a középpontjában.

Hirdetés

A gamescom 2018 során új részletek derültek ki a Daybreak Packról, aminek új módja egy remek co-op mókát ígér. A Red Talon magasan képzett katonáit irányíthatjuk, és az lesz a feladatunk, hogy megvédjük pozíciónkat a hullámokban érkező élőhalottak ellen. Ehhez természetesen megfelelő eszközöket is kapunk, vadonatúj fegyverekkel vonulhatunk harcba, de új ellenféllel is találkozhatunk majd. Emellett pedig új jutalmakra és achievementekre is számíthatunk.

A Daybreak Pack szeptember 12-én válik elérhetővé, és része lesz az Ultimate Editionnek. A Standard Editionnel rendelkező játékosok pedig 9,99 dollárért, tehát nagyjából 2800 forintért szerezhetik be.

Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)