Hirdetés

Gamescom 2018 - izgalmas ízelítőt kapott a Stormdivers

|

A Housemarque új játéka is a battle royale piacot színesíti majd.

Hirdetés

A Housemarque csapata eddig olyan játékokkal örvendezetett meg minket, mint a Dead Nation, a Nex Machina, az Alienation, a Resogun és a PlayStation 4-exkluzív Matterfall, a legújabb játékuk azonban különbözni fog minden korábbitól, hiszen battle royale cím lesz. 

Hirdetés

A Stormdiversről egészen idáig nem sok információval rendelkeztünk, ám a gamescom 2018 alkalmából a stúdió bemutatta a játék látványos trailerét, amely megválaszol pár kérdést. Korábban már utaltak rá, hogy a projekt a battle royale műfajt erősíti majd, de ez már biztossá is vált: a Stormdivers egy TPS nézetű, sci-fi battle royale játék. A mai bejelentés nem részletezte, hogy pontosan mennyi játékos vehet benne részt. Ami biztos, hogy lesznek benne eltérő képességű karakterosztályok, járművek, valamint PvE és PvP tartalmak is. A további részletekre sajnos még várnunk kell, viszont trailert tudunk mutatni: 

A hivatalos honlapon keresztül lehet jelentkezni a bétára, csapjatok le a lehetőségre, ha felkeltette a játék az érdeklődéseteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)