Hirdetés

Gamescom 2018 - új Settlers játék készül

|

Nem csak a korábbi részeket összefogó kollekció, de a folytatás készítése is folyamatban van.

Hirdetés

A The Settlers sorozat rajongói most igazán elégedettek lehetnek, hiszen a Ubisoft nem csupán azt jelentette be az idei gamescom alkalmával, hogy a 25. évforduló apropóján hét felújított játékkal jön a The Settlers History Collection, hanem egy vadonatúj részt is. 

Hirdetés

Az új fejezetet egyszerűen csak "The Settlers" névre keresztelték (csókoltatja őket a Google), ezen kívül viszont csak annyit tudunk róla, amit a bejelentéshez csatolt trailer és annak elírása elmesél. Telepeseink egy pusztító földrengés után elhagyni kényszerülnek szülőföldjüket, hogy az ismeretlen felé hajózva új otthonra leljenek. Nem csupán új kihívások elé néznek, de részesei lesznek egy ősi rejtélynek is, amely örökre megváltoztatja az életüket. 

Valószínűleg minden eddiginél szebb grafikára, több opcióra, változatosabb játékmenetre és élvezetesebb építkezésekre számíthatunk, de várhatóan bőven lesz részünk harcokban is, amikor a The Settlers megjelenik PC-re, valamikor 2019 őszén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)