Hirdetés

Gamescom 2018 - két meglepetéssel is készül a THQ Nordic

|

A kiadó olyan játékokat visz magával Kölnbe, mint a Darksiders 3 és a Biomutant, azonban a felhozatala rejt két titokzatos projektet is.

Hirdetés

Noha az E3-at kihagyta a THQ Nordic (méghozzá a foci vb miatt), a kölni játékexpót bizony eszük ágában sincs elszalasztani, így egy igencsak színes és gazdag felhozatallal készülnek lenyűgözni minket.

Hirdetés

A vállalat most egy trailer kíséretében jelentette be, hogy mikkel készül a 2018-as gamescomra. Biztosan mutatnak új látnivalókat a Darksiders 3-ból, a Biomutantból, a Generation Zeroból és a Fade to Silence-ből is, ráadásul mindegyik említett cím kipróbálható lesz. Ezeken kívül a Wreckfest és a Townsmen VR jelenléte is borítékolható, csakúgy, mint két még leleplezésre váró projekté is (a kiadó birtokában több tucatnyi IP van, így szinte bármit bejelenthetnek). 

Az idei gamescom augusztus 21. és 25. között kerül megrendezésre, ezúttal is Kölnben, mi pedig természetesen minden eseményről beszámolunk majd (kinti különítménnyel is), természetesen a THQ Nordic bejelentéseiről is. Szerintetek mik lesznek azok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)