Hirdetés

Gamescom 2018 - meggyőző a Tom Clancy's The Division 2 új trailere

|

Washingtonban hatalmas a baj és csak mi segíthetünk a helyzeten.

Hirdetés

Pár órája mutatkoztak be a Tom Clancy's The Division 2 gyűjtői kiadásai, amelyek némelyikébe szobrot is pakolnak, de csalódottak lettünk volna, ha a Ubisoft csak ennyivel készül a gamescomra.

Hirdetés

Szerencsére a kiadó meglepett minket egy vadonatúj gameplay trailerrel is, amely rávilágít, hogy Washingtonban nem éppen rózsás a helyzet; de azért vannak az ügynökök, hogy helyre tegyenek mindent. És a látottak alapján bőven lesz min dolgoznunk. 

A Ubisoft egyúttal bejelentette, hogy már elindultak az előrendelések és azok, akik élnek a lehetőséggel, részt vehetnek a zárt bétában. A Tom Clancy's The Division 2 a tervek szerint 2019. március 15-én jelenik meg, de a különleges kiadások tulajai már három nappal korábban megkapják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)