Hirdetés

Gamescom 2019 - világpremiereket vonultat fel a nyitóceremónia

|

A The Game Awards atyja, Geoff Keighley exkluzív tartalmakat és ütős bejelentéseket ígér a kölni expót megnyitó eseményre.

Hirdetés

A szervezők már tavasszal megerősítették, hogy sajtókonferenciával fog kezdődni az idei gamescom, a livestreamben pedig nagy kiadók fontos projektjeit leplezik majd le, a Gamescom Opening Night Live házigazdája pedig a The Game Awards első számú embere, Geoff Keighley lesz. Ez elég ígéretesnek tűnik elsőre is, de még emelkedett az ígéretlicit.

Hirdetés

Eszerint Keighley egy olyan eseményt vezényel majd le, amely több mint 15 kiadót vonultat fel és tele lesz "világpremier tartalmakkal és bejelentésekkel". A résztvevők között ott lesz a 2K Games, az Activision, a Bandai Namco, a Bungie, a Capcom, az Electronic Arts, az Epic Games, a Koch Media/Deep Silver, a Private Division és a Google Stadia is, valamint leleplezésre készül a Sega, a Square Enix, a Sony, a THQ Nordic, a Ubisoft és az Xbox is.

Mindezek mellett a műsorvezető meghívta cimboráját, Hideo Kojimát is, aki meg fogja mutatni a Death Stranding új gameplay videóját.

Az EA talán végre bemutatja az új Need for Speedet és a Plants vs. Zombies Garden Warfare-t, a Microsoft pedig biztosan magával viszi a Minecraft Dungeons-t és a Gears 5 Horde módját.

Ha nem szeretnétek semmiről sem lemaradni, kövessetek minket augusztus 19-én, magyar idő szerint 20:00-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)