Hirdetés

Gamescom 2019 - 20 percnyi gameplayt kaptunk a Biomutantból

|

A kölni expón kipróbálható volt a THQ Nordic és az Experiment 101 különleges címe, a játékmenetbe pedig mi is belenézhetünk.

Hirdetés

Vad gyűjtői kiadássokkal csábít minket a THQ Nordic arra, hogy már most lecsapjunk a még idén érkező Biomutantra, viszont akit a prémium ereklyékkel nem sikerült meggyőzni, azok megnézhetik, hogy milyen az Experiment 101 nyitott világú, kung-fu akció-RPG-jének játékmenete. 

Hirdetés

A kiadó a Gamescomon egy új demóval készült a résztvevők számára, viszont annak sem kell kétségbeesni, aki nem jutott el Kölnbe, ugyanis húsz percnyi felvétel felkerült a világhálóra ebből a kipróbálható változatból. A videóban szemrevételezhetjük a karakterkészítőt, a buja környezetet, a közelharc-alapú harcrendszert, rágcsálónk képességeit és néhány küldetést is. Íme: 

A Biomutant várhatóan még idén megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (valamint nem zárhatjuk ki a Nintendo Switch-verzió lehetőségét sem). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)