Hirdetés

Gamescom 2019 - egyedi építésű gépcsodákat mutatott be a Caseking

|

A GameStar gamescomos különítménye a Caseking standját is útba ejtette, és nem véletlen, hogy egyből leesett a srácok álla.

Hirdetés

A 2019-es gamescomon nem csak a legújabb videojátékokra vetett Paca és Chava. A srácok a Caseking kitelepülését is meglátogatták, ahol szemkápráztató, egyedi építésű gépcsodákat mutattak nekik. Engedjétek el azt, amit eddig a custom PC-kről gondoltatok, mert ezek a kreációk már tényleg a műalkotások szintjén járnak. 

Hirdetés

Pacáék oldalait szétnyitó viking csatahajó PC-k futurisztikus űrhajó küllemével felvértezett masinák között mozoghattak, ezért pedig mondanunk sem kell, irigyeljük őket. Az alábbi galériában ti is megnézhettek párat a szcénán belül hatalmas névnek számító Ali Abbas helyszínen kiállított végtelenül menő kompozíciói közül. Nekem a retró hatású wolfensteines csoda a kedvencem, de természetesen bármelyik gyönyörűséget azonnal elfogadnám. Nyilván mindegyik PC-ben bivalyerős hardverek lapulnak, szóval a teljesítménnyel sem lenne gond, ha egyszer beröffenthetnénk őket. 

Nektek melyik custom PC jött be a legjobban ezek közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)