Hirdetés

Gamescom 2019 - íme 20 perc játékmenet a Desperados III-ból

|

A gamescomon bemutatott demóból ezúttal mindenki megnézhet egy hosszabb részletet.

Hirdetés

A THQ Nordic az E3 után természetesen a gamescomon is mutatott újat a Desperados III-ból, és Isabelle Moreau trailerét követően mozgás közben is láthatjuk az egész bandát. Még mindig nagyon jónak tűnik, egyelőre örülünk, hogy ez a franchise is a THQ Nordichoz került.

Hirdetés

A játék az elődökhöz hasonlóan egy vadnyugati világban játszódó stratégiai akciójáték, amelyben egy változatos képességekkel büszkélkedő ötfős csapatot irányítunk, és igyekszünk változatos küldetéseket teljesíteni velük. A Rock Paper Shotgun csapata több mint 20 percnyi anyagot publikált kommentárral együtt, így aki kíváncsi a játékra, feltétlenül nézze meg.

A Desperados III valamikor még idén fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)