Hirdetés

Gamescom 2019 - a Disintegration egy Destiny és Titanfall keverék

|

Nem tudtuk nem észrevenni, hogy honnan merített ihletet a Halo társalkotója az új sci-fi FPS-hez.

Hirdetés

Az eredeti Halo egyik társalkotója, Marcus Lehto jelenleg az általa alapított V1 Interactive kötelékét erősítve dolgozik legújabb játékán, amit nagyjából egy hónapja jelentettek be. A Disintegration új gamescomos előzetesét nézve csak azt nem értjük, miért nem perel már most azonnal a Bungie vagy a Respawn - viccelünk persze, de a hasonlóság egyértelmű. 

Hirdetés

Private Division kiadásában érkező Disintegration ugyanis a rövid videó alapján egy Titanfallba oltott Destinynek tűnik. Ez nem is csoda egyébként, hiszen a fejlesztőcsapat egyes tagjai tényleg dolgoztak korábban a Destinyn, ezen felül pedig olyan címek munkálataiban vettek részt, mint a Skyrim, a Shadow of Mordor, a Mirror's Edge, az Infamous: Second Son, az Oddworld, valamint a Halo és a SOCOM. A Disintegration az ígéretek szerint egy izgalmas egyjátékos kampányt nyomhatnak végig a Gravcycle nevezetű méretes gépeket irányítva, valamint természetesen PvP multiplayer meccseken a játékostársak száját is elkenhetik. 

A Disintegration valamikor 2020 folyamán fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is tessék meghallgatni a The Cure ugyancsak Disintegration címet viselő 1989-es albumát, ami a Barbra Streisand-os South Park epizód szerint a világ legjobb lemeze - messzire kalandoztunk, de késő van már és mi is fáradunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)