Hirdetés

Gamescom 2019 - hivatalosan is lesz olasz első osztály a PES 2020-ban

|

A Konami megkaparintotta a licencet a Serie A-hoz, így még több jól ismert klubbal találkozhatunk majd a játékban.

Hirdetés

A FIFA mellett természetesen a Pro Evolution Soccer is új résszel fog bővülni idén, ami nemcsak a nevében, hanem tartalomban is eltér majd elődjeitől. A fejlesztők például exkluzív jogokat szereztek a Juventushoz és a Bayern Münchenhez, most pedig egy egész ligát sikerült megszerezniük.

Hirdetés

A focirajongók körében nagy népszerűségnek örvend az olasz első osztály, vagyis a Serie A, amivel eddig is találkozhattak a FIFA-játékokban, viszont a PES sorozatban nem. Ám ez idén megváltozik, ugyanis a Konami megszerezte a licencet a ligához, így minden hivatalos logó és egyéb apróság bekerülhet a PES 2020-ba. Ezúttal egyébként nem egy exkluzív megállapodásról van szó, tehát az EA Sports is felhasználhatja a Serie A-t az új FIFA-hoz.

Az eFootball PES 2020 szeptember 10-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti melyik focis szériát választjátok idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)