Hirdetés

Gamescom 2019 - továbbra is nagyon ígéretes Romero maffiás játéka, az Empire of Sin

|

Érkezett egy vadonatúj gameplay videó, lubickolhatunk a gengszteres stratégiai játék világában.

Hirdetés

John Romero korábban számos klasszikus játékon dolgozott, de aztán megalapította saját stúdióját, a Romero Gamest, és az idei E3-on be is jelentette a stúdió első játékát. Az Xbox gamescomos prezentációján befutott egy friss kedvcsináló, ami sajnos csak nehezíti a megjelenésre való várakozást.

Hirdetés

Az Empire of Sin története a szesztilalom idején, a '20-as évek Chicagojában játszódik, így bizony előkerülnek a stílusos kalapok és a ballonkabátok, illetve természetesen a Thompson-géppisztolyok és revolverek is. A harc leginkább az XCOM-játékokban látott megoldáshoz hasonlít majd, de persze nemcsak lövöldözni fogunk a játékban, ugyanis komoly versengés folyik a város irányításáért, ehhez pedig stratégiai döntésekre lesz szükség, ha nem akarunk hamar elvérezni az utcai harcokban. 

A most érkezett trailer remekül bemutatja, milyen elemei lesznek a játékmenetnek, illetve kapunk egy kis ízelítőt a játék maffiás hangulatából is. Íme:

Sajnos megjelenési dátumot még nem kapott az Empire of Sin, de a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 tavaszán debütálhat. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)