Hirdetés

Gamescom 2019 - végre belenézhetünk a FIFA 20 új sztorimódjába

|

Ezúttal maga a történet is a Volta Footballhoz kapcsolódik majd.

Hirdetés

A 2019-es gamescom megnyitóján természetesen a FIFA 20 is megkapta a maga kis szegmensét, szerencsére valami újat is tudtak mutatni ebben. Egy rövidke előzetes erejéig megnézhettük az alaposan átgyúrt sztorimódot is: Alex Hunter immár a múlt, a Volta Football a jövő. 

Hirdetés

A korábbi FIFA epizódokban ugyebár a kampány során Alex Huntert, valamit az ő barátait és családtagjait kellett irányítanunk, most viszont változik a helyzet. Az új sztorimód szorosan kapcsolódik a FIFA 20 egyik legizgalmasabb újításához, a Volta Footballhoz - ez a játékmód ugyebár a legendás FIFA Street újragondolása lesz. A fejlesztők ígérete szerint a történet során barátokat és ellenségeket is megismerünk majd, eközben pedig olyan legendás utcai focisták segítik az öt kontinensen és 17 helyszínen át tartó utunkat a bajnoki cím felé, mint Kotaro Tokuda. 

A FIFA 20 szeptember 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Legacy Edition formájában Nintendo Switchre is - utóbbi csak a mezeket és a csapatfelállásokat frissíti, nem lesz benne a Volta Football és a többi újdonság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)