Hirdetés

Gamescom 2019 - traileren a Gears 5 megújult hordamódja, Halo vendégszereplők is jönnek

|

Az eddigi részekben is nagyon szerettük ezt a játékmódot, de most izgalmasabbnak tűnik, mint valaha.

Hirdetés

Már évek óta Gears of War (bocsánat, Gears) széria fontos részét képezi a hordamód, ami mára már tényleg egybeforrt a sorozattal. Nyilván az ötödik számozott részből sem maradhat ki ez a játékmód, a fejlesztők pedig igyekeztek kicsit csavarni az eddig megismert recepten. Ez pedig messze nem csak annyit jelent, hogy most már látszik a minibossok életereje a fejük felett. 

Hirdetés

Az új hordamódban a különböző karaktereknek teljesen eltérő képességei lesznek. Van aki simán átlő majd a falakon, más láthatatlanná tud válni, ha épp erre lenne szükség. Külön érdekesség, hogy ebben a módban az emberi szereplők mellett Jakcpot, a drón is választható karakter lesz, akivel gyógyíthatjuk majd a csapattársakat vagy épp javíthatjuk a védelmi rendszereket.

A fejlesztők arra törekszenek, hogy a teljesen eltérő játékstílust igénylő karakterek még inkább személyreszabhatóak legyenek a különféle kártyák és perkek segítségével, így pedig minden meccs egy teljesen új élményt jelentsen, hiszen bármikor kipróbálhatunk egy újabb fejlődési kombót. A jövőben persze folyamatosan érkeznek az új karakterek és az új pályák, amik az alkotók reményei szerint mindig alaposan megkavarják majd a metát, és arra ösztönzik a játékosokat, hogy újra felfedezzék az adott kihíváshoz leginkább passzoló karakterek és képességek kombinációját. 

Az előadáson kiderült az is, hogy két Halo karakter vendégszereplőként tiszteletét teszi a Gears 5 hordamódjában. Egészen pontosan a Halo: Reachből ruccan majd át Emile-A239 és Kat-B320, akiket a hordás móka mellett a versus játékmódban is csatába küldhetünk. A Halo: Reach Character Pack a Gears 5 Ultimate Edition vásárlói, és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára lesz elérhető. Egyébként ne feledjétek, az alapjáték tulajdonosai és a "sima" Game Pass előfizetők magát a Terminatort fogják megkapni, ezt már június óta tudjuk. 

A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-es PC-re, az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára azonban már négy nappal korábban elindulhat a darálás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)