Hirdetés

Gamescom 2019 - így követheted élőben a bejelentéseket

|

A hét teljes hosszában a kölni rendezvényről fog szólni, érdemes gyakran nézegetni a GSO-t.

Hirdetés

Érdekes, hogy egyre többen tolják át bejelentéseiket az E3-ról a gamescomra, pedig az elmúlt néhány évben senki nem tartott előadást a világ legnagyobb videojátékos kiállításán, csak sajtóközlemények és az újságírók által szállított beszámolók formájában szórták a bejelentéseket. Most viszont változik a helyzet.

Hirdetés

Mi egy kétfős (Chava és Paca alkotta) különítménnyel megyünk, hogy kipróbáljuk az újdonságokat, megnézzük, amit csak lehet, és gondoskodunk arról, hogy első kézből értesülhessetek mindenről, ami fontos. Közben az itthoniak fáradhatatlanul tolják majd a híreket, előzeteseket, összefoglalókat.

Augusztus 19-én már kora délután érdemes lesz megszakítani a pihenést, hiszen 15:00-tól indul a Nintendo Indie World bejelentkezés, ami kb. 20 percig fog tartani, és láthatjuk, milyen játékokat hoznak Switchre a független fejlesztők. Aztán jön egy kis pihi, majd 17:00-kor elkezdődik az Inside Xbox, melynek keretében bemutatókra, nagy bejelentésekre kerül sor. Ezt a Google Stadia Connect követi 19:00-tól, ahol a játékok kapják a főszerepet, és szintén lesznek újdonságok, végül pedig az Opening Night Live ceremónia koronázza meg az egészet 20:00-tól, amiben több nagy kiadó, köztük a 2K, a Sega, az EA, a Koch Media és a Sony is részt vesz.

Augusztus 20-24 között pedig a THQ Nordic fog streamelni, a menetrendet megtaláljátok itt. A streameket beszúrtuk alább, nézzetek vissza ide, ha élőben szeretnétek figyelni az eseményeket!

Augusztus 19. 15:00 - Nintendo Indie World

Augusztus 19. 17:00 - Inside Xbox

Augusztus 19. 19:00 - Google Stadia Connect

Augusztus 19. 20:00 - Opening Night Live

Augusztus 20. 10:00-tól - THQ Nordic Live

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)