Hirdetés

Gamescom 2019 - Ms. Marvel is szerepelni fog a Marvel's Avengersben

|

A Crystal Dynamics játékában a Marvel ifjú hősnője is valamilyen szerephez jut, ezt maguk az alkotók erősítették meg.

Hirdetés

A napokban megnézhettük a Marvel's Avengers nagyjából 20 perces gamesplay videóját, ami azt a kipróbálható demót fedi le, amit az idei gamescomon is pörgethetnek a szerencsések. Ebben a videóban pedig nagyjából 17 perc 34 másodpercnél felbukkan egy ifjú Marvel hős is, akiről eddig nem lehetett tudni, hogy benne lesz a játékban. 

Hirdetés

Bizony, ahogy az alábbi képen is látszik, a legszemfülesebb rajongók kiszúrták, hogy épp Kamala Khan fekszik a földön Captain Marvel-es pólóban. Kamala Khan a képregényekben azután vette fel a Ms. Marvel identitást, hogy a név korábbi viselője, Carol Danvers immár Marvel Kapitánynak nevezte magát. Kamala az Embertelenek fajába tartozik, és különleges képességének hála nagyjából úgy tudja megnyújtani a testét, mint a Fantasztikus Négyest vezető Mister Fantastic. 

A ComicBook.com megkereste a kiadót a friss felfedezéssel kapcsolatban, a Square Enix illetékesei pedig megerősítették, hogy a videóban valóban Kamala Khan látható. Azt viszont természetesen nem árulták el, hogy egészen pontosan mekkora szelt jut majd neki a történetből. Elvileg később szolgálnak majd részletekkel azzal kapcsolatban, hogyan illeszkedik majd a fiatal hölgy a játék sztorijába. 

Ti örültök, hogy a klasszikus Avengers tagok mellett más Marvel hősök is felbukkannak majd a játékban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)