Hirdetés

Gamescom 2019 - már holnap játszhatunk a Metro Exodus első kiegészítőjével

|

A DLC cselekménye során kiderül, mi is történt az alapjáték egyik városában, Novoszibirszkben.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy érkeznek extra kalandok a Metro Exodushoz, amelyeknek köszönhetően ismét visszatérhetünk a posztapokaliptikus Oroszországba. Jó hír, hogy az első ilyenre már csak egy nagyon picit kell várni. Konkrétan egy napot.

Hirdetés

A The Two Colonels névre keresztelt kiegészítőben megismerhetjük Khlebnikov ezredest, aki éppen hazafelé tart fiához, Kirillhez Novoszibirszkbe, hogy együtt tölthessék a szilvesztert, de a városnak elég komoly problémákkal kell szembenéznie. Egy évvel később pedig Miller ezredes visszatér a város romjaihoz, ahol megbízható lángszórójával felfegyverkezve védi magát az életérő törő szörnyetegek ellen. A DLC-ből egyébként kicsit többet is megtudhatunk majd Novoszibirszk bukásáról.

Ráadásul már augusztus 20-án, vagyis holnap élesedik is a The Two Colonels, úgyhogy már csak egyet kell aludni az új kalandig. Addig is lessétek meg a most érkezett kedvcsinálót:

Ti kipróbáljátok majd a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)