Hirdetés

Gamescom 2019 - jövőre már mindenki játszhat a Mount & Blade II: Bannerlorddal

|

A TaleWorlds végre elárulta, hogy nagyjából mikor vásárolhatjuk meg legújabb játékát a Steamen.

Hirdetés

Hosszú évek óta készül a Mount & Blade sorozat következő epizódja a török TaleWorlds Entertainment műhelyében, ami ugyan már kipróbálható állapotban van, de eddig még csak sejteni sem lehetett, mikor válik elérhetővé mindenki számára. Most végre erre is fény derült, és szerencsére nincs is olyan vészesen messze a megjelenés.

Hirdetés

A Mount & Blade II: Bannerlordban visszatér szinte az összes olyan játékelem, amiért megszerettük a korábbi részeket, csak épp valamivel szebb környezetben indulhatunk majd csatába. Szerencsére számos új funkcióval is készülnek a fejlesztők, szóval nem kell attól tartani, hogy semmit nem változik a játékmenet.

A TaleWorlds nemrég egy harcokkal teli trailerben jelentette be, hogy a játék valamikor 2020 tavaszán válik elérhetővé korai hozzáférésben a Steamen. Még nem tudjuk, meddig lesz ilyen státuszban a játék, illetve azt sem, mely funkciók lesznek elérhetők ebben a verzióban, de már az is nagyszerű hír, hogy végre megjelenik. Még ha egyelőre nem is hivatalosan.

Ti várjátok már a Bannerlordot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)