Hirdetés

Gamescom 2019 - valódi sztárparádé az NBA 2K20 karrier módjának új trailere

|

A történet során több olyan karakter is fel fog tűnni, akik megdobogtatják majd szívünket.

Hirdetés

A tervek szerint már rögtön ősz elején debütál a 2K kosárlabdás sorozatának legfrissebb darabja, amiről az elmúlt hónapokban ki is derült néhány fontos tudnivaló. Most pedig kaptunk egy nagyon hangulatos kedvcsinálót a játék saját sztorijához, telepakolva hírességekkel.

Hirdetés

Az NBA 2K20 MyCareer módja egy fiatal kosaras életébe nyújt betekintést, akinek nemcsak a pályán, hanem azon kívül is komoly kihívásokkal kell szembenéznie. A történet megalkotásában LeBron James és Maverick Carter közös cége, a SpringHill Entertainment is részt vett, ráadásul mindkét alapító feltűnik majd benne. Mellettük pedig olyan jól ismert arcokkal találkozhatunk, mint Idris Elba, Rosario Dawson, Thomas Middleditch, Ernie Hudson, illetve Lamorne Morris.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor szeptember 6-án már fejest is ugorhatunk a kalandba, ugyanis ekkor jelenik meg az NBA 2K20. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)