Hirdetés

Gamescom 2019 - gameplay videón a Need for Speed Heat

|

Korábban láthattuk már mozgásban az új Need for Speedet, most viszont hét percen keresztül kukkanthatunk bele egy versenybe.

Hirdetés

Nem sokkal a Gamescom előtt mutatkozott be az Electronic Arts versenyszériájának legújabb epizódja, a Need for Speed Heat, amelyet újfent a Ghost Games jegyez. Az expó nyitóceremóniáján aztán mozgásban láthattuk a játékmenetet is, hogy milyen élmény lesz nappal és éjszaka is versenyezni, a futamok közti szünetekben pedig a garázsban szöszölni. 

Hirdetés

Aki van olyan szerencsés, hogy a kölni rendezvényt járja, az jó eséllyel kipróbálhatja az új Need for Speedet is. Az amerikai IGN például élt a lehetőséggel és hét percnyi száguldást rögzített, amelynek első felében egy nappali aszfaltkoptatásba leshetünk bele, míg a második részében már az éjszakai neonfényes gyorsulásé a főszerep. Mindezt pedig 4K-ban rögzítve nézhetjük: 

A Need for Speed Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de az Origin Access Premier előfizetők már november 5-től lecsaphatnak rá (egyébként ugyanettől a naptól próbálhatják ki a korlátozott verziót az EA Access és Origin Access tulajok is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)