Hirdetés

Gamescom 2019 - egy új videó mutatja be a Need for Speed Heat játékmenetét

|

Nappal és éjszaka is versenyezni fogunk, a futamok közti szünetekben pedig a garázsban szöszölünk majd. Minden testreszabható, amit csak el tudtok képzelni.

Hirdetés

Előző héten bejelentették a Need for Speed sorozat következő tagját, a Heatet, amiben sok közkedvelt (vagy legalábbis sokak által kedvelt) játékelem visszatér, és lesz azért egy-két újítás is. A legújabb trailerben meg is nézhetjük, pontosan mi mindent csinálhatunk majd Palm Cityben.

Hirdetés

Nappal különböző versenyeket vállalhatunk el, és a begyűjtött pénzből felturbózhatjuk verdánk kívülről és belülről is. Persze velünk együtt számos rendőr is rója a város utcáit, így bármikor üldözőbe vehetnek, ha nem tartjuk be a szabályokat. Amint leszáll az este, megkezdődnek a valódi összecsapások, az illegális futamok megnyerésével pedig elkezdhetjük építeni hírnevünket. Az ismertségnek hátránya is van, hiszen a zsaruknál is népszerűek leszünk, akik bizony keményen ránk is szállnak, ha megtalálnak. Sőt, ha nagy a baj, nem árt majd gyorsan eltűnni, mert üldözőink könnyen tönkre is vághatják verdánkat.

Természetesen ezúttal is rengeteg lehetőségünk lesz kocsink tuningolására, így bivalyerős gépeket rakhatunk össze, amiket ráadásul még kívülről is igazán menővé varázsolhatunk. Újdonság, hogy a Heatben megalkothatjuk saját versenyzőnket is, szóval végre már egyedi karakterünk is lehet. A Need for Speed Heat Studio segítségével pedig telefonunkon tuningolhatunk autókat, amiket aztán át is pakolhatunk a játékba. Ezt egyébként már elérhetővé tették a fejlesztők, itt találjátok az androidos változatot, itt pedig az iOS-es verziót.

Most pedig következzen a trailer, amiben meg is nézhetitek, hogy működnek a fenti dolgok:

A Need for Speed Heat november 8-án gurul be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)