Hirdetés

Gamescom 2019 - Google Stadia-exkluzívként érkezik az Orcs Must Die! 3

|

Jövőre folytatódik a Robot Entertainment játéksorozata, de az új rész csak a Google platformján lesz elérhető.

Hirdetés

A tower defense-es alapokra építkező Orcs Must Die! sorozat első felvonása még 2011-ben jelent meg, aztán 2012-ben jött egy folytatás, majd 2017-ben egy újabb felvonás, ami az Unchained alcímet kapta. Ez utóbbinak idén álltak le a szerverei, de a jelek szerint a fejlesztők ismét visszahozzák az orkmészárlást, ha már összeölelkeztek a Google-lel.

Hirdetés

Hivatalosan is be lett jelentve a széria negyedik darabja, ami szimplán az Orcs Must Die! 3 nevet kapta, és az első trailere alapján ugyanazt a receptet követi, mint a korábbi epizódok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy valószínűleg ismét egy pontot kell majd megvédenünk a pályára özönlő orkokkal szemben, és mindenféle fegyverrel, valamint csapdákkal hátráltathatjuk őket. A játék 2020 tavaszán fog megjelenni Google Stadiára. Elképzelhető, hogy később más platformokra is átkerül, de egyelőre csak erről az egyről volt szó.

A trailer mellé pedig egy fejlesztői naplót is kaptunk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)