Hirdetés

Gamescom 2019 - hamarosan mehet a cross-platform PUBG multi konzolokon

|

Idén ősztől már a PlayerUnknown's Battlegroundsban sem lesz probléma, ha a haverodnak másmilyen konzolja van.

Hirdetés

A PUBG Corp. is ott volt az idei Microsoft gamescomos bemutatóján, és meséltek ezt-azt a negyedik szezonról. Az új tartalmakon túl egy nagyon fontos bejelentést is hoztak, miszerint az Xbox One és PlayStation 4 játékosok hamarosan együtt lövöldözhetnek majd.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a fejlesztők szeptember végén fogják bekapcsolni a lehetőséget a teszt-szervereken, aztán ha minden simán megy, akkor október elején már az éles környezetre is átviszik a rendszert. Fontos hozzátenni, hogy a nagy cross-platformos összeborulás csak a konzolos verziókra vonatkozik, ebből a buliból a PC-s társaság kimarad.

A megoldással kapcsolatos konkrét részletek még ismeretlenek, de valószínűleg többet mesélnek majd, ahogy közeledünk a tesztidőszak kezdetéhez. Minket majd a különböző teljesítményű gépek közti játékélmény összhangja érdekel a legjobban, reméljük erre is lesz megnyugtató válasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)