Hirdetés

Gamescom 2019 - láthatjuk a Predator: Hunting Grounds játékmenetét is

|

Hamarosan megnézhetjük, hogy milyen lesz ragadozóként vadászni a katonákra, vagy éppen katonaként hajszolni a Predatort.

Hirdetés

Az idei Gamescom augusztus 20. és 24. között zajlik majd le, viszont már 19-én este érdemes figyelemmel követni az eseményeket, mivel a szervezők ütős nyitóceremóniát terveznek. Az Opening Night Live nevezetű eseményen több mint 15 kiadó képviselteti magát, így biztosan számíthatunk meglepetésekre. 

Hirdetés

Az egyik ilyen újdonság a Sony Interactive Entertainment és az Illfonic közös projektje, az aszimmetrikus többjátékos élményt kínáló Predator: Hunting Grounds lesz, ugyanis a kölni show során láthatjuk a játék első gameplay videóját, ahogyan arra az alábbi plakát is felhívja a figyelmet: 

Az Opening Night Live házigazdája a The Game Awards atyja, Geoff Keighley lesz, az esemény streamjét pedig magyar idő szerint augusztus 19-én, este 8 órától követhetitek majd. A Predator: Hunting Grounds valamikor 2020-ban jelenik meg, a jelenlegi információk szerint csak PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)