Hirdetés

Gamescom 2019 - jön a Risk of Rain 2 switches változata

|

Az egyelőre csak PC-n elérhető játék hamarosan már a Nintendo hibrid gépén is játszható lesz.

Hirdetés

Egyelőre csak korai hozzáférésen keresztül játszhatunk a Hopoo Games alkotásával, aminek az eladásai már kicsivel a megjelenés után átlépték az egymilliós határt. Nemsokára pedig egy újabb platformon indulhatunk el lövöldözni és gyűjteni a jobbnál-jobb lootot.

Hirdetés

A gamescom 2019 kapcsán megrendezett Indie World prezentáció során került bejelentésre, hogy Nintendo Switch-en is játszható lesz a Risk of Rain 2. Pontos megjelenési dátumról még nem esett szó, de ha minden igaz, akkor még idén nyáron megérkezik a játék a konzolra. 

Tekintve, hogy már közeledünk augusztus végéhez, valószínűleg nemsokára érkeznek is az első részletek a port megjelenésével kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)