Hirdetés

A Sega egy új AAA játékot is bemutat a gamescomon

|

Augusztus 19-én, a rendezvényt megnyitó show-n várható a nagy leleplezés.

Hirdetés

A Sega nemrég egy sajtóközlemény formájában adta mindenki tudtára, hogy mi mindennel készülnek az idei gamescomra - ennek már éppen itt volt az ideje, hiszen hamarosan elstartol a rendezvény Kölnben. 

Hirdetés

Az egyáltalán nem nagy meglepetés, hogy a Sega standjánál kipróbálható lesz a Catherine: Full Body, a Two Point Hospital konzolos változata, illetve a SEGA Mega Drive Mini, viszont most az is kiderült, hogy a németországi eseményre egy teljesen új, eddig még le nem leplezett AAA-kategóriás játékkal is készülnek. Egyelőre semmi egyebet nem árultak el nekünk, szóval még azt sem tudjuk, hogy egy korábbi, bejáratott sorozatuk folytatását hozzák-e el a gamescomra, vagy esetleg egy teljesen új IP-ről van szó.

Az mindenesetre biztos, hogy a nagy leleplezésre augusztus 19-én a nagy megnyitó show-n kerül majd sor. Nektek van tippetek arra, hogy mi lehet a Sega titokzatos újdonsága? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)