Hirdetés

Gamescom 2019 - többek között a Bosszúállókkal erősít a Square Enix

|

Mind a Marvel's Avengers, mind a Final Fantasy VII Remake kipróbálható lesz a rendezvényen.

Hirdetés

Bár az E3 sem volt éppen eseménytelen, az idei Gamescom minden eddiginél nagyobb bulinak ígérkezik temérdek játékkal és valószínűleg néhány ütős bejelentéssel. A dátum közeledtével egyre több kiadó fogja bejelenteni, hogy milyen címekkel készül lenyűgözni a résztvevőket és az otthoniakat egyaránt, most éppen a Square Enix mutatta be részletesen a kínálatát. 

Hirdetés

A vállalat bejelentése alapján magával viszi a Final Fantasy VII Remake-et (PS4), a Final Fantasy XIV Online-t (PC, PS4), a Kingdom Hearts III-at (PS4, Xbox One), a Life is Strange 2: Episode 4-et (PC, PS4, Xbox One), a Marvel's Avengers-t (PC, PS4, Xbox One, Google Stadia) és a Trials of Manát (PC, PS4, Nintendo Switch), valamint ott lesznek a társasjátékaik is. A Square Enix elmondaása szerint játszható demóval készülnek a Final Fantasy VII Remake, a Marvel's Avengers, a Trials of Mana és a Kingdom Hearts III kapcsán is. 

Az idei gamescom augusztus 20. és 24. között kerül megrendezésre, a GameStar különítménye pedig igyekszik majd kipróbálni mindent, amit csak tud. Sőt, lehet, hogy nem csak hands-on előzetesekkel fogunk tudni szolgálni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)