Hirdetés

Gamescom 2019 - mától Switchen is játszható a Superhot

|

2016 egyik legegyedibb indie címe újabb konzolon mutatkozik be.

Hirdetés

Természetesen a Nintendo is ott van az idei gamescomon, a húszperces indie bemutatójukban pedig bejelentették, amit eddig csak pletyka szinten tudhattunk, hogy a nagysikerű FPS, a Superhot is megjelenik a Switch-re. Méghozzá azonnal!

Hirdetés

A Superhot Team játéka annak különleges koncepciójával tudott nagy népszerűségre szert tenni, hiszen a programban csak akkor halad az idő, ha a játékos is mozgásban van. Ebből következik, hogy ha nem kapkodunk, és pusztán egyhelyben állunk, akkor bőven van időnk megtervezni a következő lépésünket. Az alaposan átgondolt koreográfiáért számos piszkosul látványos jelenetet kaptak jutalmul a játékosok.

Az amúgy meglepően izgalmas és fordulatos történettel operáló játék az eredeti 2016-os megjelenés óta Xbox One-on, PlayStation 4-en és különböző VR-eszközökön is játszhatóvá vált. Mostantól pedig, szinte azonnal a Switches bejelentést követően már a Nintendo konzoljának szerelmesei is lecsaphatnak a Superhotra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)