Hirdetés

Gamescom 2019 - traileren a Spec Ops: The Line készítőinek sci-fi lövöldéje

|

Végre belenézhetünk a Yager Development újdonságának játékmenetébe.

Hirdetés

Tavaly hallottunk először a Spec Ops: The Line-t is készítő Yager Development új projektjéről, a The Cycle nevezetű FPS-ről, amelyben egy idegen bolygón teljesíthetnek a játékosok különböző feladatokat egy-egy meccs során, ráadásul különféle fegyvereket és felszereléseket is gyűjthetnek, craftolhatnak is. 

Hirdetés

A The Cycle egy PvEvP "Competitve Quest Shooter", vagyis nem csupán a többi játékossal, hanem a természet veszélyeivel is meg kell birkóznunk az összecsapásokban a missziók teljesítése során, ahogyan arra az alábbi, a gamescom apropójából kiadott alfa gameplay trailer is felhívja a figyelmünket: 

A The Cycle zárt alfa tesztjét szeptember 18. és 20. között tartják meg a készítők, amelyre a hivatalos honlapon keresztül regisztrálhattok, az Early Access változatot viszont már bárki kipróbálhatja ingyen az Epic Games Store-on keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)