Hirdetés

Gamescom 2019 - jövőre csúszik a The Settlers megjelenése

|

Idén már nem bővül új epizóddal a népszerű franchise, pár új részlettel vigasztalódhatunk.

Hirdetés

Már a tavalyi gamescomon kipróbálhattuk a közel három évtizedes múltra visszatekintő széria legújabb, simán csak The Settlers névre keresztelt részét és már akkor rabul ejtett minket, azonban a Ubisoft és a Blue Byte stratégiája azóta sem jelent meg. 

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy a fejlesztők nem fogják tudni tartani az eredetileg kinézett őszi megjelenést, a The Settlers premierje valamikor 2020-ban várható. Ha  most mást nem is, legalább egy új előzetest kaptunk, ezzel kell beérni a jövő évig. 

Egy-két új információt is megosztottak a játékmenet kapcsán; lesz kampány, skirmish és multiplayer mód PvP-ben és PvE-ben is; a játék a Snowdrop Engine-t használja, amely hűen közvetíti majd a falusi élet pillanatait; több módon is elérhetjük a győzelmet. Kiderült az is, hogy több módon is elérhetjük a győzelmet. Lesz egy "Combat" stratégia, amelyben hadsereggel nyerhetünk, lesz egy "Glory" stratégia, amelyben egy bajnokra tehetünk fel mindent, valamint lesz a "Faith" stratégia is, amelyről egyelőre nem árult el semmit a Ubisoft. 

A The Settlers tehát 2020-ban jön PC-re és mivel az Epic Games Store-ból is előrendelhető, ezért bizonyára a Uplay és a Uplay+ mellett innen is elérhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)