Hirdetés

Gamescom 2019 - 13 játékot mutat be a THQ Nordic

|

Már bejelentett és még ismeretlen címeket is közönség elé visz a kiadó. Íme a menetrend.

Hirdetés

Annyi címmel zsonglőrködik jelenleg a folyamatosan gyarapodó THQ Nordic, hogy talán ők maguk sem tudnák fejből felsorolni, ennek ellenére az elmúlt napokban bekebelezték a Darksiders 3-at fejlesztő Gunfire Games-t és a versenyjátékokat gyártó Milestone-t is. Az idei gamescomra is komoly puskaporral készülnek, a nyitóceremónián például biztosan bejelentenek valamit

Hirdetés

De nem csak ennyivel készülnek a kölni expóra. A kiadó részletesen ismertette a streamek menetrendjét, amelyek között helyet kaptak már leleplezett játékok (mint a Darksiders Genesis, a Desperados III, a Biomutant, a Destroy All Humans és a Wreckfest), valamint még bejelentésre váró projektek is (az egyik a THQ Nordic "első grand stratégiája" lesz). Külön felhívnám a figyelmet a "Piranha Becken Spezial" nevezetű eseményre, amely talán arra utalhat, hogy folytatódik a Gothic vagy a Risen. Mutatjuk a menetrendet (érdemes rákattintani, akkor teljes valójában megcsodálható, nem mellesleg olvasható formában): 

Minden streamet követni tudtok Twitchen, YouTube-on és a Facebookon is, de természetesen a GameStar oldalán is olvashattok majd minden fontos mozzanatról a következő napokban. A tizenhárom játék közül egyébként terveink szerint nyolcat a helyszíni különítményünk is kipróbál, tapasztalataikról beszámolnak majd a következő GameStar magazinban részletesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)