Hirdetés

Gamescom 2019 - a Watch Dogs: Legiont is hozza a Ubisoft

|

A Ubisoft folyamatosan frissülő és nemrég bejelentett címeket is visz Kölnbe, lesz mit mutatnia.

Hirdetés

Az idei Gamescomra komoly munícióval készülnek a kiadók, a Square Enix például magával viszi a Marvel's Avengerst is, de a legnagyobb durranás mindenképpen a nyitóceremónián várható, erre ugyanis több mint 15 vállalat készül "világpremier tartalmakkal és bejelentésekkel". Nem véletlen, hogy a Ubisoft is igyekszik kitenni magáért ebben a versenyhelyzetben.

Hirdetés

A kiadó most bejelentette, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint (PC, PS4, Xbox One), a Rainbow Six: Siege (PC, PS4, Xbox One) és a Roller Champions (PC) játszhatóak lesznek a helyszínen, míg a Watch Dogs: Legion (PC, PS4, Xbox One), a Trials Rising (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch), a Just Dance 2020 (PC, PS4, Xbox One, Switch) és a Brawlhalla (PC, PS4, Xbox One, Switch) játékok kapcsán prezentációval készülnek.

A Gamescom augusztus 20. és 24. között kerül megrendezésre, 19-én este 20:00-tól pedig egy nagyszabású livestream keretében számíthatunk majd bejelentésekre. Természetesen mindenről beszámolunk nektek a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)