Hirdetés

Gamescom 2019 - új előzetes ünnepli a Vigor hivatalos megjelenését

|

Mostantól fogva valóban mindenki ingyen kalandozhat a poszt-apokaliptikus Norvégiában.

Hirdetés

A Vigor egy kellemesen egyedi hangulatú free-to-play shoot 'n' loot játéknak ígérkezik, amelyben a nukleáris háború utáni Norvégiában kell majd boldogulnunk. A gamescomos Inside Xbox előadásra pedig egy új előzetessel készültek az alkotók, ezzel leplezték le játékuk megjelenését. Eddig a korai hozzáférésű verzióért 6900 forintot kellett fizetnünk, de most hivatalosan is elkészült a Vigor, kikerült az Xbox Game Preview programból, és bárki számára teljesen ingyen elérhető lett. 

Hirdetés

A Vigor egy olyan alternatív világba kalauzol el bennünket, amelyben egész Európa elesett, és 1991-ben, a nagy atomháború után egyedül már csak Norvégia tartja magát. A Bohemia Interactive játékában egy névtelen kívülálló bőrébe bújva kell felépítenünk saját kis bázisunkat, aztán pedig napkeltétől napnyugtáig lootra vadászni. A friss előzetes ezt a hajszát mutatja meg.

A Vigor kizárólag Xbox One-ra érhető el. Bár immár fizetnünk nem kell már érte, a Starter Pack és az Outlander Pack megvásárlásával egyrészt tudjátok támogatni a fejlesztőket, másfelől pedig menő egyenruhákat is bezsebelhettek. Az 1.0-s frissítés többféle nyelvi lokalizációt, narrált tutorialt, egy halom új szervert, játékbéli kihívásokat, egy rakás új fegyvert is elhozott nekünk. 

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)