Hirdetés

Gamescom 2019 - remek címekkel erősít az Xbox Game Pass

|

Többek között az idén megjelent Devil May Cry 5 is a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának felhozatalát erősíti immár.

Hirdetés

A gamescom előtt megtartott Inside Xbox előadáson bepillantást nyerhettünk azon játékok cseppet sem rövid sorába, amelyek most landolnak az Xbox Game Pass kínálatában. Nem gyenge a felhozatal, szóval a meglehetősen cringe műsort bőven ellensúlyozza a kínálat, mutatjuk a neveket és a dátumokat!

Hirdetés

Augusztus 19-től azaz már a mai naptól elérhető PC-n (tehát az Xbox Game Pass for PC, vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkező játékosoknak) az Age of Empires: Definitive Edition. PC-n és Xbox One konzolokon is ugyancsak mától vígan tölthető az Xbox Game Pass keretein belül a Stellaris és a Devil May Cry 5 - igen, kicsivel több mint öt hónappal a megjelenés után máris lecsaphatunk a Capcom játékára. Augusztus 22-én érkezik a következő adag, ekkortól válik elérhetővé PC-n az Ape Out, illetve Xbox One-on és PC-n is a Kingdom Come: Deliverance. Augusztus 27-én a Bard's Tale-rajongók örülhetnek majd, ekkor kapjuk meg ugyancsak mindkét platformra a Bard's Tale IV: Director's Cutot. Végül augusztus 30-án a frissen megjelenő Blair Witch is rögvest hozzáférhető lesz a PC-s és xboxos előfizetők számára. A szeptemberi újdonságok kapcsán is kaptunk egy kis ízelítőt: szeptember 5-én például a Dead Cells érkezik. Természetesen a november 14-én megjelenő Age of Empires II: Definitive Edition is azonnal berobban az Xbox Game Pass for PC kínálatba is. 

A jelenleg még béta fázisban lévő Xbox Game Pass for PC szolgáltatás és az új Xbox applikáció kapcsán hangsúlyozták az illetékesek, hogy a játékosok visszajelzései alapján fontos frissítések várnak ránk, ezek közül párat pedig már ma élesítenek is. Most már például a mobilos Xbox appban is láthatjuk az Xbox Game Pass for PC felhozatal játékait, könnyebben kezelhetővé váltak PC-n a letöltések, gyúrtak kicsit a játékok keresésén és szűrésén, illetve barátaink lehető leggyorsabb megtalálásán is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)