Hirdetés

Hivatalos: nem lesz megtartva az idei gamescom

|

A német kormány betiltott minden nagyobb rendezvényt augusztus végéig, így a kölni expó is érintett.

Hirdetés

Senki nem tudja még, mikorra rendeződhet az új koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet, de sokan azt remélik, a nyár közepére már túlleszünk rajta. A következő három hónap rendezvényeit szinte kivétel nélkül törölték vagy augusztus környékére halasztották, de Németország nem annyira optimista, mint mások.

Hirdetés

A kormány bejelentette, hogy augusztus 31-ig megtiltja minden nagyobb rendezvény megszervezését, és mivel a gamescom augusztus 21. és 24. között lett volna, a szervezők nem tehettek mást, lefújták az összejövetelt. Részleteket később fognak közölni, viszont digitálisan mindenképp szeretnének valamit összehozni - ugyanakkor az nyilván nem olyan lesz, mint a hagyományos éves buli. Meglátjuk, mit sikerül alkotni ezen keretek között; a lényeg, hogy nagy bejelentések legyenek. Meg egészség, az is fontos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)