Hirdetés

A gamescom szervezői még nem mondtak le az idei rendezvényről

|

A gamingvilág lemondta a legnagyobb rendezvényeit, és nemrég bizony még az E3 is visszalépett, de úgy tűnik a gamescom mögött álló csapat még megvárja, hogy hogyan alakul a nyár.

Hirdetés

A legtöbb tech- és gaming esemény szervezője mostanában kényerűen letett arról, hogy a közeljövőben összehozza a világ népeit, a koronavírusjárvány miatt minden expót töröltek vagy elhalasztottak. A nagyobb rendezvények közül talán már csak a gamescom 2020 sorsa kérdéses, melynek szervezői egyelőre csak annyit ígértek, hogy igyekeznek a különböző javaslatoknak és szabályzásoknak eleget tenni. Legutóbbi nyilatkozatuk azért ennél kicsit bőbeszédűbb volt.

Hirdetés

A nemrég közzétett hivatalos sajtónyilatkozatukban most leírták, hogy Köln rendelete, miszerint senki sem tarthat 1000-nél több résztvevős rendezvény április 1-ig rájuk nem vonatkozik, lévén a gamescom 2020 időpontja augusztusban van. Persze ettől függetlenül figyelik a helyzetet:

"Természetesen figyelni fogjuk a vonatkozó szervek ajánlatait és rendeleteit a nagyobb rendezvényekkel kapcsolatban, napi szinten értékeljük a helyzetet és alapos megfontolás után hozunk döntéseket. Egyelőre folytatjuk a felkészülést a gamescom 2020-ra."

Hozzátették, hogy amennyiben a rendezvényt le kell mondaniuk vagy el kell halasztaniuk, minden jegyvásárlást visszatérítenek majd. Augusztus még messze van, de egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az április 1-ig tartó tilalmat meghosszabbítja majd a német kormány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)